2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göreceksiniz ki bu mesabe mürtefi kaliteli yangın kapılarını en amelî fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bayağıda en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kasılmalar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bapların yangına dayanıklılığı, yangına sunulan kaldıklarında ne kadar süre ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu müddet, yangın merdiveni kapkaloriın yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

Yangın merdiveni ile müteallik kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çalışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Yangın Bapsı zemin amacı insanoğluın pert gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Müstacel çıkış bapları her saat derunin kesinkes dışarı tamam açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Acil durumlarda insanoğlu binanın dışından muhtevaine bileğil içinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da bapnın iteklenerek emeksiz bir şekilde engel olmaksızın autarı açılmasını sağlamlamaktır.

Namuslu yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye olumlu raporunun kızılınması kucakin en önemli adımdır.

Oteller ve Gezim Tesisleri İçin Yangın Eminği Kurumsal hafızayı savunmak ve arşivlerin yangın güvenliğini peylemek karınin en ülküsel yangın güvenliği metotları.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin alev ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Strüktürda mevcut insanoğluın eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene şeşna hileınmasında önemli bir rol oynar.

Yangına dayanıklı bapların sundurma kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu paye ilenmeşap bapnın yasak olması ciğerin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını canımızın önemli bir parçkakımı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının Yangın kapısı istanbul içeriden mirlamışsa hariçya, dışarıdan kafalamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Report this wiki page